Бойко Борисов попита задочно президента Румен Радев защо не се е

...
Бойко Борисов попита задочно президента Румен Радев защо не се е
Коментари Харесай

Андрей Цеков : Борисов използва дезинформацията като политическо оръжие

Бойко Борисов попита задочно президента Румен Радев за какво не се е възпротивил против запазването на хора като Гвоздейков, Кирил Вътев и Галин Цоков в държавното управление на Димитър Главчев. Проблем, съгласно него бил и фактът, че служебният районен министър Виолета Коритарова е майка на районния кмет на " Подуяне " от " Спаси София ".

" Това е следващото доказателство, че господин Борисов употребява дезинформацията като политическо оръжие. Поднася пред медиите внушения, които нямат нищо общо с обстоятелствата ", отговори му Андрей Цеков от " Продължаваме Промяната ".

" Служебният министър Виолета Коритарова е дълготраен кадър на ГЕРБ. Тя е оглавявала Ловешката работа по кадастъра. През 2018 година е назначена от Николай Нанков като началник на Агенцията по кадастър в София. Нейният наследник – Кристиян Христов, е кмет на регион „ Подуяне “ от „ Спаси София “, не от „ Продължаваме Промяната “, акцентира той. 

" Лично аз през втората седмица на мандата ми като районен министър освободих госпожа Коритарова като началник на Агенцията по кадастъра. Това е задоволително доказателство за това, че " Продължаваме Промяната " няма никакво политическо присъединяване в сегашния кабинет на ГЕРБ и Движение за права и свободи ", уточни Цеков. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР